Lekkere grote picknickkleden - MARBER GRILL WASH

Lekkere grote picknickkleden

Een ideaal picknickkleed voor het hele gezin, zoals je ze nog niet eerder gezien hebt…..

 

Lekker buiten picknicken zonder koude of natte billen… lekker plekje voor de kids. Deze picknickkleden zijn een stuk dikker, groter en zachter dan alle andere picknickkleden.

Het unieke KidZ ImpulZ picknickkleed is gemaakt van nylon en gevuld met vlies, dus heerlijk zacht! De onderzijde van het picknickkleed is gemaakt van dik (zwart) zeil (pvc/bisonyl) waar géén vocht en vuil doorheen komt. Het is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.  Deze eigenschappen maken dit kleed ideaal voor veelvuldig buitengebruik: op het gras, op de tegels, of vlonders.


Waar vind je zo'n groot picknickkleed? Hier heb je echt jaren plezier van! 
Gebruik het kleed ook als picknickkleed, neem het mee naar het strand, naar opa&oma of vrienden. Dit picknickleed is multifunctioneel en gaat jaren mee! 

Het picknickkleed is ca. 2-3 cm dik. Alle speelkleden zijn uitgevoerd in 9 vakken . Ze zijn daardoor goed op te vouwen en op te bergen. Als je de lengte en de breedte door 3 deelt, heb je de afmetingen van het kleed in opgevouwen conditie.

Nog even kort alle voordelen op een rijtje:

  • het kleed is gemaakt van nylon
  • gevuld met 400 grams vlies (ca. 2-3 cm dik), heerlijk zacht dus!
  • de onderzijde van dit speciale kleed is gemaakt van extra dik zwart zeil (bisonyl) waar géén vocht en vuil doorheen komt
  • het kleed is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek
  • het kleed is gestikt in 9 compartimenten waardoor het kleed gemakkelijk op te vouwen is

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »