5 sterren review van Paul van Grill&Smoke

  • Geplaatst op
  • Door Paul Rebergen van Grill&Smoke by paul
  • 0
5 sterren review van Paul van Grill&Smoke

Mooie en eerlijke review over de GRILL WASH getest door Paul van grill&smoke by Paul

5 sterren voor de Grill Wash! Handig en hygiënisch je rooster schoon.

Een heerlijk avondje BBQ-en en dan het rooster schoonmaken.... Het liefst wil je lekker genieten van je BBQ met vrienden of familie en wil je jezelf niet druk maken over het reinigen van je BBQ rooster. De Grill Wash van Marber Products biedt hiervoor de uitkomst.Als fanatiek BBQ gebruiker loop ook ik altijd aan tegen het schoonmaken van het rooster. Met de Marber Grill Wash is dit vanaf heden een fluitje van een cent! Voorheen gebruikte ik de borstel om bij een nog warme BBQ het grootste deel van het rooster schoon te maken of lag het rooster een nachtje in het gras om wat te weken. Maar nooit kreeg ik het rooster makkelijk en hygiënisch goed schoon.

Ik weet dat diverse mensen zeggen dat het rooster best een beetje vies mag zijn, het is maar een BBQ. Maar ik weet ook dat ze dit roepen omdat ze zelf het rooster ook niet volledig schoon krijgen. Zeg nou zelf, een pan in de keuken was je toch ook eerst af voordat je er je vlees in bakt.

Een tijdje geleden kwam ik in gesprek met de mensen achter de Marber Grill Wash en mocht een Grill Wash uitproberen. En ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de Grill Wash. Het kost mij geen enkele moeite meer om de roosters schoon te krijgen.Wat maakt de Grill Wash nu zo bijzonder? Allereerst moet ik zeggen dat het een goede, stevige en degelijke kunststof bak is. De Grill Wash is voorzien van twee handgrepen om de bak ook makkelijk te kunnen verplaatsen. De schenktuit zorgt ervoor dat je het water makkelijk kan laten wegstromen in de wasbak en daarnaast is de Grill Wash voorzien van een  handig oogje zodat je hem kan ophangen in de schuur of je buitenkeuken.

De Grill Wash is geschikt voor roosters met een maximale diameter van 48 centimeter.

 

Je BBQ rooster schoon in 3 stappen:

Stap 1: Vul de Grill Wash met 3 liter warm water en reinigingsmiddel. Ik gebruik hiervoor een afwastablet.

Stap 2: Laat het afgekoelde rooster weken in de Grill Wash. Ik laat het rooster doorgaans een nacht weken.

Stap 3: Verwijder nog achtergebleven vuil met en borstel of (schuur)spons en schoon is je rooster.

Gooi vervolgens het water via de schenktuit weg, spoel de bak om en droog deze af. Met het handige ophang oogje hang je de Grill Wash weer op in de schuur of je buitenkeuken.Pluspunten van de Grill Wash:

Zeer degelijke kwaliteit

Handig in gebruik (voorzien van 2 handgrepen)

Schenktuit voor makkelijk legen van de bak

Ophangoog voor makkelijk opbergen

Voorzien van 3 pootjes en daardoor stabiel

 

Minpuntje van de Grill Wash:

Niet geschikt voor roosters groter dan 48 cm

Wat Grill & Smoke by Paul betreft krijgt de Grill Wash  maar liefst 5 sterren en raden we iedere BBQ gebruiker aan de Grill Wash te gebruiken als je makkelijk en hygiënisch je rooster wilt schoonmaken.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Grill Wash? Klik dan hier en bestel direct jouw Grill Wash.

Wil je meer lezen van Grill & Smoke by Paul, klik dan hier voor zijn blog.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.