Over ons - MARBER GRILL WASH

Over ons

MARBER PRODUCTS biedt unieke en verrassende producten die het jou nog leuker en gemakkelijker maken om buiten te koken en te bbq-en.

Ons eerste product, de MARBER GRILL WASH is ontstaan uit een eigen behoefte. Wij houden, net zoals heel veel mensen, van bbq-en, maar vinden het echt niet fijn om tijdens dat feestje de bbq schoon te maken. Heel herkenbaar is, dat het vuil op het rooster daardoor aankoekt en moeilijk te reinigen is. De gootsteen is te klein, het mag niet in de afwasser, dus wat dan?

Wij misten een bak waar je het rooster lekker een paar uur in kan laten weken. En daarom hebben we die zelf maar ontwikkeld.

Dat was geen gemakkelijke opgave, maar wel ontzettend leuk om te doen. En we zijn heel erg trots dat de MARBER GRILL WASH inmiddels te koop is.

 

Berrique en Marjon

Marjon en Berrique met het eerste prototype!

 

Marjon Pouw en Berrique Willmott

2 ondernemers in hart en nieren.
Wij hebben elkaar leren kennen toen we als collega’s bij hetzelfde bedrijf werkten. En we ontdekten toen, dat we dezelfde passie delen om te kijken waar in het dagelijks leven nog behoefte aan is en daar vervolgens een oplossing voor zoeken en vinden.

Tijdens diverse lunches hebben we daarover zitten brainstormen en in de zomer van 2019 hebben we besloten om één van de ideeën om te zetten naar werkelijkheid en zo is de MARBER GRILL WASH ontstaan.

Wij zijn er ontzettend blij mee en onze klanten en relaties ook, zie hier wat reacties:

“Ooohhhh dat lijkt me superhandig. Vooral voor Hans, mijn man, want die rotklus is zijn pakkie an."

“Ik ga daar iemand heel blij mee maken.”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »