Verzenden & retourneren & klachtenprocedure - MARBER GRILL WASH

Verzenden & retourneren & klachtenprocedure

Levertijd en verzendkosten

Indien je voor 22.00 uur bestelt, wordt je aankoop de volgende dag geleverd.

Bijdrage verzendkosten naar diverse bestemmingen

Nederland: € 4,95.
België: € 5,95.
Duitsland: € 5,95.
Frankrijk: € 9,45.

Indien het afleveradres buiten een van deze landen is kun je de verzendkosten bij ons opvragen.

Verzendmethode

Binnen Nederland verzenden we via PostNL.

Als de bestelling door ons verstuurd is, ontvang je per mail een Track & Trace code van PostNL. Op de website van PostNL kan je met deze code zien wat de status van je bestelling is.

Als je niet thuis bent op moment dat het pakket aangeboden wordt, komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. Mocht je de bezorger dan weer missen, dan is dat ook geen probleem. Jouw pakket wordt dan naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht. Je hebt dan twee weken de tijd om het op te halen. Mocht het na twee weken nog niet opgehaald zijn, dan wordt het pakket naar ons teruggestuurd. Let op! Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen als je het pakket gaat ophalen bij het PostNL afhaalpunt. Anders mag het pakket niet meegegeven worden.

In België, Duitsland en Frankrijk leveren we via DHL.

Verpakking van onze artikelen

Onze producten zijn vaak zeer volumineus en worden verpakt in dozen. De dozen kunnen hierdoor ook zeer groot zijn. Wij adviseren om de doos voorzichtig te openen en niet met schaar of mes, waarbij er risico bestaat dat het artikel beschadigd wordt.

Retourprocedure

Als je het artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het artikel binnen veertien (14) dagen na aflevering aan MARBER PRODUCTS te retourneren (herroepingsrecht).

Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na ontvangst en per mail aan MARBER PRODUCTS worden gemeld (voorafgaand aan de retourzending), waarna het retourformulier zal worden toe gestuurd.

Het adres voor de retourzending van de GRILL WASH is:

MARBER PRODUCTS
Middelweg West 13
3961 NA  Wijk bij Duurstede

Retouren worden geaccepteerd indien:

 • het artikel onbeschadigd is
 • het in de originele verpakking door ons wordt ontvangen
 • het binnen 14 dagen na de retourmelding bij ons binnen is
 • tesamen met het onderstaande "Formulier-retour" (bij de retourzending)
 • de kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant. MARBER PRODUCTS kan geen ongefrankeerde retourzendingen accepteren.
 • bij een retourzending, volgens de retour voorwaarden, betaalt MARBER PRODUCTS binnen 2-5 werkdagen het betaalde aankoopbedrag volledig terug.

  Samenvattend maken wij je erop attent dat wij de melding van retournering graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling ontvangen. Indien wij binnen 14 dagen geen retourzending hebben ontvangen, zullen wij jouw verzoek tot retournering afleggen (tenzij anders is besproken met één van onze medewerkers).

  Het Formulier-retour met alle gegevens én het retouradres kun je hieronder zelf direct downloaden of bij ons aanvragen via de mail: [email protected]

  Formulier-retour

 

Klachtenprocedure

Wij streven natuurlijk naar goede producten en tevreden klanten. Echter wij kunnen niet altijd voorkomen dat er toch een probleem met ons product is (of ontstaat).

Mochten er opmerkingen. vragen of een probleem zijn met jouw aangekochte artikel(en), dan verzoeken wij jou vriendelijk om ons hierover zo snel mogelijk en bij voorkeur per e-mail op [email protected] te informeren. Het is fijn, als wij meteen even mee kunnen kijken met jou. Dus graag ontvangen wij in deze email ook het order(bestel)nummer en één of enkele foto's waarop het eventuele probleem goed zichtbaar is.
Indien het ordernummer niet voorhanden is, ontvangen wij graag de naam en het adres waarop de bestelling is geplaatst alsmede de periode/datum waarop de bestelling is geplaatst.

Voor alle vragen kun je ons natuurlijk 24 uur per dag mailen op [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »