Informatie over verzending en retournering - MARBER GRILL WASH

Informatie over verzending en retournering

Snelle levering

De levering is snel.

Onze normale levertermijn is 1-3 werkdagen. Mocht je een bestelling om wat voor reden dan ook eerder nodig hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Indien nodig is het ook altijd mogelijk om een bestelling op te halen op ons kantooradres in Hilversum (uitsluitend op afspraak).

De bijdrages in de verzendkosten naar diverse bestemmingen zijn als volgt:

Voor de GRILL WASH (incl sets):
Nederland: €4,95
België: €5,95
Duitsland: €5,95
Frankrijk: €9,95

Voor de GRILL WASH XL (incl sets) én de vierkante GRILL WASH:

Nederland: €6,95 (via post.nl)
België: €7,95 
Duitsland: €9,95
Frankrijk: €9,95

Indien jouw afleveradres buiten een van deze landen ligt, kun je ons even een mailtje sturen en de verzendkosten bij ons opvragen.

Verzendmethode

Binnen Nederland verzenden we via PostNL, DPD en DHL.  

Als de bestelling door ons verstuurd is, ontvang je per mail een Track & Trace code van PostNL of DHL of DPD. Op de websites van de vervoerders kun je met deze code zien wat de status van je bestelling is. Ben je niet thuis, dan gaat het pakket naar een pakketpunt. Check de actuele voorwaarden voor het ophalen van het pakket op de post.nl site.

Verpakking van onze artikelen

Onze producten zijn volumineus maar worden verpakt in op maat gemaakte dozen waar de GRILL WASH (al dan niet als set met schoonmaakproducten) precies in past. De GRILL WASH XL (al dan niet als set met schoonmaakproducten)wordt verzonden in 2 kartonnen beschermhoezen die daarna wordt verpakt in een plastic zak voor optimale bescherming tijdens het transport. Op deze manier proberen wij het verzenden van "lucht" te voorkomen én voorkomen wij dat ons pakket (te) veel plaats inneemt.

Wij adviseren om de doos voorzichtig te openen en niet met schaar of mes, waarbij er risico bestaat dat het artikel beschadigd wordt.

Retourprocedure

Als je het artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het artikel binnen veertien (14) dagen na aflevering aan MARBER PRODUCTS te retourneren (herroepingsrecht).

Let op:

Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling en per mail aan MARBER PRODUCTS worden gemeld (voorafgaand aan de retourzending), waarna het retourformulier zal worden toe gestuurd.

Het adres voor de retourzending is:

MARBER PRODUCTS
Tav afdeling retouren
Gijsbrecht van Amstelstraat 432
1216CD Hilversum

Onze retourvoorwaarden duidelijk op een rijtje:

  • meldt de retourzending aan via [email protected]
  • zorg ervoor dat het artikel onbeschadigd is
  • dat het artikel in de originele verpakking geretourneerd wordt
  • sluit het ingevulde retourformulier bij
  • zorg ervoor dat de retourzending binnen 14 dagen na de retourmelding bij ons binnen is
  • de kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant MARBER PRODUCTS kan geen ongefrankeerde retourzendingen accepteren.
  • bij een retourzending, volgens de retour voorwaarden, betaalt MARBER PRODUCTS binnen 1-5 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug (dus inclusief de verzendkosten van de bestelling)
  • indien wij binnen 14 dagen geen retourzending hebben ontvangen, zullen wij jouw verzoek tot retournering afleggen (tenzij anders is besproken met één van onze medewerkers)

Klachtenprocedure

Wij streven natuurlijk naar goede producten en tevreden klanten. Echter wij kunnen niet altijd voorkomen dat er toch een probleem met ons product is (of ontstaat).

Mochten er opmerkingen. vragen of een probleem zijn met jouw aangekochte artikel(en), dan verzoeken wij jou vriendelijk om ons hierover zo snel mogelijk en bij voorkeur per e-mail op [email protected] te informeren.

Het is fijn, als wij meteen even mee kunnen kijken met jou. Dus graag ontvangen wij in deze email ook het order(bestel)nummer en één of enkele foto's waarop het eventuele probleem goed zichtbaar is.
Indien het ordernummer niet voorhanden is, ontvangen wij graag de naam en het adres waarop de bestelling is geplaatst alsmede de periode/datum waarop de bestelling is geplaatst.

Voor alle vragen kun je ons 24 uur per dag mailen op [email protected]