GRILL WASH IN 3 STAPPEN DE BBQ SCHOONMAKEN by MARBER PRODUCTS - MARBER GRILL WASH
Easy Grill Cleaner Soap - met 30% korting

Quick Glow Easy Grill Cleaner Soap BBQ reiniger. Voor het zeer grondig reinigen van het rooster van de BBQ. Door jouw rooster een nachtje te laten weken in een combinatie van water met deze zeep, laat vuil en vet gemakkelijk los.

€6,95 €9,95
Beschikbaar
Quick Glow BBQ cleanerset : BBQ Borstel + BBQ Grill Sponzen(2) + Easy Grill Cleaner Soap (500 ml)

Fijne BBQ Cleanerset met een BBQ borstel, BBQ sponzen en een zeer sterke ontvetter de Easy Grill Cleaner Soap. Met deze set week je je rooster schoon waarna je vet en vuil verwijdert met de BBQ borstel en de BBQ spons.

€18,00 €23,85
Beschikbaar
Quick Glow BBQ borstelset : BBQ borstel + BBQ sponzen (2 st.)

Ideaal deze BBQ borstelset . Met de BBQ borstel én de BBQ sponzenset met 2 zijdes (2 stuks) maak jij jouw BBQ rooster en complete BBQ heel gemakkelijk schoon.

€11,00 €13,90
Beschikbaar
Nieuw! MARBER PRODUCTS BBQ reiniger - Foam spray

Deze BBQ reiniger is zeer krachtig en reinigt jouw BBQ rooster op snelle en gemakkelijke wijze. Spray de foam op het rooster en laat het inwerken. Vervolgens afspoelen en afdrogen, en waar nodig even borstelen.
Ook handig voor bakplaten en ovens.

€10,95
Beschikbaar
BBQ Schoonmaakset COMPLEET XL: GRILL WASH XL / Easy Grill Cleaner + Easy Grill Cleaner Soap + BBQ Reiniger Foamspray + Sponzenset

BBQ rooster schoonmaken? Met deze set is het een fluitje van een cent omdat jouw rooster lekker gedurende langere tijd (bijv in de nacht) kan schoonweken. De volgende dag haal je het vuil er zo vanaf.

€45,00 €56,80
Beschikbaar
BBQ Schoonmaakset COMPLEET: GRILL WASH +Easy Grill Cleaner Soap + BBQ Reiniger Foamspray + Sponzenset

Met deze complete BBQ schoonmaakset maak jij jouw BBQ rooster (tm 48/49 cm) gemakkelijk schoon. Deze set bestaat uit maar liefst 4 producten: een GRILL WASH, een Soap, een Foam en een set sponzen. Voor zeer grondig of zeer snel reinigen.

€37,00 €46,80
Beschikbaar
BBQ Schoonmaakset 3 XL : GRILL WASH XL/ Easy Grill Cleaner + BBQ Reiniger Foamspray + Sponzenset

Superhandige BBQ schoonmaakset met de GRILL WASH XL waarin je jouw rooster kunt laten weken, met de speciale Easy Grill Cleaner Soap (bijv een nachtje). Met de driehoekige BBQ borstel maak je je BBQ rooster hygiënisch schoon: klaar voor de volgende BBQ.

€38,00 €46,85
Beschikbaar
Een BBQ rooster schoonmaken is het stomste klusje wat er is

Een BBQ rooster schoonmaken is het stomste klusje wat er is

29 Feb
Het meest vervelendste klusje van de zomer: het BBQ rooster schoonmaken. Herken jij dit? Het zonnetje is er weer, je kunt lekker buiten zitten en natuurlij...

Lees meer
Kies eens voor een winter BBQ!

Kies eens voor een winter BBQ!

31 Oct
Veel mensen barebecuën alleen in de zomer maar hoe leuk is het om lekker met je winterjas aan buiten te barbecuën met een goede vriend of vriendin met ee...

Lees meer
5 sterren review van Paul van Grill&Smoke

5 sterren review van Paul van Grill&Smoke

20 Aug
Mooie en eerlijke review over de GRILL WASH getest door Paul van grill&smoke by Paul ...

Lees meer
Meer blog artikelen

GRILL WASH IN 3 STAPPEN DE BBQ SCHOONMAKEN by MARBER PRODUCTS

Buiten eten en BBQ-en is het leukste wat er is. De meeste mensen BBQ-en in het voorjaar en in de zomer, gezellig met vrienden en familie lekker buiten! Ook zijn er steeds meer mensen die hun BBQ het hele jaar door gebruiken. Maar na de BBQ het BBQ rooster schoonmaken is geen feest...............

Idealiter maak je het bbq rooster direct schoon, ana de BBQmaar dan zitten wij nog lekker na te tafelen en laat in de avond lonkt het bed…. De volgende dag is er altijd spijt…. En wij vinden hygiëne superbelangrijk zeker waar het eten betreft, dus ons rooster moet echt goed schoon zijn. Tenslotte bereid je er etenswaren op en je wilt niets oplopen.

Het BBQ rooster schoonmaken kan op veel manieren

Wij hebben al veel geprobeerd: in de gootsteen laten weken, eerst de ene helft van het rooster en dan de andere helft. Gevolg: keukenramen onder de vieze spetters, gootsteen uren bezet.... niet ideaal. Het rooster in bad leggen geeft een vieze vette rand….  En de tip om het rooster in nat gras te leggen werkt niet als je geen gras in je tuin hebt of verbrand je gras....
Het BBQ rooster schoonmaken moet toch anders kunnen dachten wij….? 

Wij zijn toen op zoek gegaan naar een écht grote bak om het rooster in te kunnen weken. Maar die bestond niet en zo werd het idee voor de GRILL WASH geboren. In een half jaar is de GRILL WASH ontwikkeld. Hier past elk rond rooster (tot 49 cm) perfect in en het BBQ rooster schoonmaken is nu een veel minder vervelende klus geworden omdat het zo gemakkelijk gaat.

Gebruiksaanwijzing GRILL WASH

Hoe werkt het BBQ rooster schoonmaken in combinatie met de GRILL WASH?

1. Plaats het afgekoelde rooster in de GRILL WASH ( of XL)
2. Doe er wat afwasmiddel of speciale BBQ reiniger in en giet er 3-4 liter warm water bij
3. Laat het rooster lekker weken (een hele nacht)
4. Borstel je rooster af  of gebruik een schuursponsje (evt met oude tandenborstel voor de hoekjes)
5. Gooi het water (via de schenktuit) weg, spoel de bak om, droog hem af en hang hem op in schuur, kelder of buitenkeuken

Liever het BBQ rooster schoonmaken met een spray? Ook dan is de GRILL WASH handig!

1. Plaats het afgekoelde rooster in de GRILL WASH (of XL)
2. Spray het product op het rooster en volg de aanwijzingen op de verpakking op
3. Borstel je rooster af (tandenborstel voor de kleine hoekjess
4. Spoel de bak om en droog hem af, en hang hem op in schuur, kelder of buitenkeuken

Zo makkelijk was het BBQ schoonmaken nog nooit! En iedereen kan het doen!

Heb je een verjaardag en geen cadeautip en is de jarige gek op BBQ-en maar niet gek op zijn BBQ rooster schoonmaken? Dan is dit de ideale cadeautip!

 

 

Lees meer